Vzdrževanje

Vzdrževanje

Redno vzdrževanje vaše spletne strani ali spletne trgovine je nujno potrebno. Pomanjkljivo vzdrževanje je najpogostejši vzrok za vdor heckerjev, ker sta tako lahka tarča za napade.

Zavedati se moramo, da na spletu nismo in nikoli ne bomo 100% varni. Lahko pa veliko pripomoremo k temu, da ne bomo napadeni. 

V primeru vdora in napada, lahko iz varnostnih kopij podatkov in podatkovne baze zelo hitro ponovno vzpostavimo prvotno stanje pred napadom. Tako nam bo dosti težav in živcev prihranjeno.

Vzdrževanje lahko prepustite nam, sami pa se lahko tako posvetite stvarim, ki jih najbolje obvladate. Vašemu poslu. 

Pred vsako posodobitvijo vtičnikov obvezno preverimo in testiramo spletno mesto pred posodobitvijo na produkciji. Dogovorimo so tudi o načinu in lokaciji hranjenja varnostnih kopij vašega spletnega mesta.

PAKETI VZDRŽEVANJA

Paketi vzdrževanja spletne strani in spletne trgovine

Naši paketi vzdrževanja nudijo redno posodabljanje WordPress CMS, vtičnikov in teme oz. grafične predloge. 

WORDPRESS CMS

CMS (ang. Content Management System), kar v slovenščini to pomeni sistem za upravljanje s spletnimi vsebinami.

CMS je namenjen uporabnikom, ki želijo sami spreminjati in vnašati vsebine. Tako lahko sami brez večjih težav menjajo besedilo, dodajajo multimedijske vsebine, vstavljajo slike, kreirajo galerije slik,  dodajajo nove strani, …

VTIČNIKI

Vtičniki, tudi programski dodatki ali programska razširítev (ang. plugin) je programska komponenta, ki doda funkcionalnost namenskemu programu. Vtičniki so odlično orodje za nadgradnjo in izboljšavo vaše spletne strani.

TEMA

Tema je grafična predloga (ang. theme / template), ki jo potrebuje vsaka spletna stran ali spletna trgovina.